Tata Steel Tubes

Wil jij jezelf ontwikkelen, veel bijleren en een verantwoordelijke rol in de productie van stalen buizen? Voor onze vestiging in Oosterhout zijn wij momenteel namelijk op zoek naar Operators met passie voor techniek.

Operator Contiflo 3-ploegen

Wat ga je doen?

Als operator werk jij mee aan het produceren van stalen buizen. Als je eenmaal bij ons werkt, zie je de stalen buizen overal om je heen terug. Denk bijvoorbeeld eens aan de buizen in jouw auto! Bij Tata Steel Tubes werk je in een 3 ploegendienst, waardoor een gemiddelde dag begint met een korte overdracht met je collega’s uit de ploeg van de vorige dienst. Hoe is de dienst verlopen? Moet jij nog ergens op letten? Samen met de teamleider stellen jullie de prioriteiten samen voor die dag, waarna je snel aan de slag gaat. Gedurende jouw dienst registreer jij de productiegegevens, zodat bijzonderheden in het productieproces netjes gedocumenteerd worden voor de ploeg na jou.

Als je bij ons start, begin je als operator op een van de vier werkplekken aan de laslijn. Op het moment dat jij goed presteert, zal je ook de werkzaamheden van een andere werkplek gaan leren. Meestal begin je op de plek van de bandvoorbereider of op de plek van de bundelaar. Onze producten moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen en daarom is er ook een operator verantwoordelijk voor het testen van het product. Wij noemen deze operator de monstermaker. Wanneer er kwalitatieve- of procesverstoringen optreden, communiceer je dit direct naar de lasser zodat de gevolgen beperkt blijven. De lasser is verantwoordelijk voor het hart van het proces en daarom is dit ook de meest uitdagende werkplek. Als operator blijf je altijd nadenken over hoe jij je werk op een slimmere manier uit kunt voeren. Aan het einde van de dienst maak je jouw eigen werkplek schoon en draag jij jouw werk over aan een collega van de volgende dienst. De werkdag zit erop!

Herken jij jezelf hierin?

Als operator ben je een vakman. Je bent flexibel en collegiaal richting je team en begrijpt het belang van de productievoortgang.

  • Jij bent in het bezit van minimaal een MBO niveau 2 diploma
  • Geen technische opleiding? Dan verwachten we je dat je bereidt bent om het diploma Mechanisch Operator A via Tata Steel te behalen
  • Je hebt een hoog veiligheidsbewustzijn en bent secuur in je werk. Al in het bezit van een VCA certificaat? Dat is mooi meegenomen!
  • Je kunt goed in teamverband werken, maar durft ook zelf verantwoordelijkheid te nemen
  • Je bent initiatiefrijk en wacht niet af, maar grijpt in als dat nodig is
  • Je bent een doener en vindt het leuk om te sleutelen aan machines
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent leergierig en nieuwsgierig

Wat bieden wij jou?

Een hele toffe, uitdagende werkomgeving op het gebied van techniek. Wij investeren in onze nieuwe collega’s met een uitgebreid inwerkprogramma en bieden ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast bieden wij ook aantrekkelijke voorwaarden zoals:

  • Je ontvangt een bruto startsalaris wat afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring tussen de €2.904,- en €3.069,- euro ligt;
  • Je ontvangt een ploegentoeslag van 24% (3 ploegen) bovenop je bruto salaris, een netto reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld;
  • 27 vakantiedagen + 10 ATV dagen;
  • Je krijgt volop doorgroeimogelijkheden, denk hierbij aan het volgen van cursussen en opleidingen zoals Vapro A en B;
  • We starten met een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een pensioenregeling via de metalektro cao;
  • Wanneer jij groeit en jezelf ontwikkelt, groeit jouw salaris mee!

Wat is jouw werkomgeving?

Heb jij je wel eens afgevraagd waar de buizen in jouw auto vandaan komen? De kans is groot dat deze geproduceerd zijn door ons!

Tata Steel Nederland Tubes B.V. is een producent van stalen gelaste buizen, met vestigingen in Oosterhout, Zwijndrecht en Maastricht. In Oosterhout werken ongeveer 300 mensen. Je komt te werken in een hecht team met je directe collega operators, de teamleider en de productieleider. Iedereen is goed op elkaar ingespeeld, zodat je weet wat je van elkaar kunt verwachten.

De buizen worden met vooral geproduceerd op klantspecificatie. Ze kunnen rond, rechthoekig, vierkant of met een speciaal profiel geproduceerd worden en moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. De grootste afzetmarkten zijn de automotive-, bouw / constructie-, agri- en verwarmingssector. Onze buizen zijn ook terug te vinden in hekwerken, machines, rollerbanen, auto’s (stoelen, chassis), vrachtwagens, etc. en vele andere producten.

Meer weten?

Wij kunnen ons voorstellen dat je vol met vragen zit en graag eerst te weten wilt komen over de functie, schroom dan niet om contact op te nemen met onze Corporate Recruiter, Janneke Roovers. Je kunt haar bereiken via 06-51268879 of janneke.roovers@tatasteeleurope.com. Wil je gelijk solliciteren? Dat kan via de sollicitatiebutton.

Past deze rol niet bij jou, maar ken je wel iemand in jouw netwerk die mogelijk interesse heeft en zou kunnen passen? Stuur deze vacature dan gerust door. We komen graag in contact met die persoon!

Regio:

  • Noord-Brabant

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Ploegendienst

Secties:

Productie / Manufacturing

Vacatureniveau:

MBO-2
MBO-3
MBO-4
VMBO

Vestiging:

Oosterhout

Locatie:

Oosterhout

Contactpersonen:

Janneke Roovers

Kantooradres:

Souvereinstraat 35 4903 RH Oosterhout

Locatie: