Tata Steel Tubes

Wil jij als Storingsmonteur Elektrotechniek jouw eigen pad bewandelen, waarbij vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan? Ben jij een gepassioneerde techneut die elke uitdaging met enthousiasme aangaat en houdt van diversiteit in het werk?

Storingsmonteur Elektrotechniek (2 ploegen)

Ben jij een gepassioneerde techneut die elke uitdaging met enthousiasme aangaat en houdt van diversiteit in het werk? Bij Tata Steel Tubes in Zwijndrecht hebben wij een fantastische kans voor een gedreven Storingsmonteur Elektrotechniek (2-Ploegen). Jij kunt jouw expertise op het gebied van elektrotechniek bij ons ten volle benutten.

Wat ga je doen?

Als Storingsmonteur Elektrotechniek (2-ploegen) bij Tata Steel Tubes vervul je een uitdagende functie. Je draagt verantwoordelijkheid voor het verhelpen van storingen en het preventief onderhouden van installaties. Daarnaast werk je aan nieuwbouw- en uitbreidingsprojecten op het gebied van elektrotechniek, waarbij je de bedrijfszekerheid en veiligheid waarborgt. In deze rol zul je:

  • Storingen in (delen van) de installaties oplossen aan de hand van ontvangen meldingen uit productie, zodat werkzaamheden veilig kunnen worden hervat en stagnatie tot een minimum beperkt blijft.
  • Storingsoorzaken lokaliseren en noodreparaties uitvoeren.
  • Periodieke inspecties uitvoeren aan elektrotechnische en utility-installaties, om onveilige situaties tijdig te onderkennen en corrigerende acties te ondernemen.
  • Onderhoudstoestand beoordelen en correctief onderhoud uitvoeren.
  • Het elektrische meet- en regeltechnische gedeelte van alle installaties en het procesautomatiseringssysteem (PLC) in goede staat houden door middel van onderhoud en reparaties.
  • Voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden verrichten ten behoeve van modificaties, uitbreidingen, revisies en nieuwbouwprojecten, zoals het aanleggen/aansluiten van kabelnetwerken, schakelkasten, elektromotoren, enz., conform de specificaties in de werkopdrachten.

Herken jij jezelf hierin?

Gezien de technische uitdagingen die ons te wachten staan en de nodige verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken, verwachten wij dat je minimaal een afgeronde MBO 3-opleiding in de richting van Elektrotechniek of een vergelijkbare achtergrond hebt. Daarnaast ben je:

  • Bedreven in het opsporen van storingen in PLC (Siemens S7 / Tia portal).
  • Zelfstandig, maar ook in staat om goed samen te werken in teamverband.
  • Analytisch en in staat om snel conclusies te trekken bij elke storing of onderhoudssituatie.
  • Proactief en gericht op verbeteringen van technische installaties.
  • Stressbestendig en bekwaam in het omgaan met ad-hoc storingen aan machines.
  • Bereid om in 2- of 3-ploegendiensten te werken.

Wat bieden wij jou?

Bij Tata Steel Tubes kom je terecht in een geweldige en uitdagende werkomgeving op het gebied van techniek. Er valt nog veel te verbeteren en daarom is het zo fantastisch om als Storingsmonteur Elektrotechniek deel uit te maken van het the Journey To Reliability programma, een verbeteringstraject dat ons naar preventief/predictief onderhoud zal leiden. Hier zijn nog enkele redenen waarom je bij ons wilt werken:

  • Een contract voor een jaar, met mogelijkheid tot verlenging naar een vast contract na overleg.
  • Heb ik al gezegd dat de werkomgeving uitdagend is?
  • En je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid krijgt?
  • Een basissalaris die start vanaf €3320,- bruto per maand (exclusief 16% ploegentoeslag), en doorloopt tot aan €3909,- bruto per maand. 
  • Zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen en aanvullende 13 ATV-dagen bij een fulltime dienstverband.
  • Pensioenregeling conform de metalektro-cao.
  • En last but not least, volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroei.

Wat is jouw werkomgeving?

Heb jij ooit wel eens stil gestaan bij waar de buizen in jouw auto vandaan komen? Of waar de buizen van jouw CV installatie zijn vervaardigd? Verder worden buizen natuurlijk gebruikt in meubilair, bij gereedschappen en in tal van andere producten. De kans is groot dat deze zijn geproduceerd door Tata Steel Tubes! Als producent van stalen gelaste buizen is Tata Steel Tubes gevestigd in Oosterhout, Maastricht en Zwijndrecht. Werken bij Tata Steel Tubes betekent werken in een technische, uitdagende werkomgeving. Zo sleutel je aan grote installaties zoals onze slitter en kalibreerrollen, houd jij je bezig met verbeter- en optimalisatieprocessen en kom je te werken in een bedrijf waar een familiare sfeer hangt en de deur van de manager altijd open staat.

 

Aanmelden?

Wij kunnen ons voorstellen dat je vol met vragen zit en graag eerst te weten wilt komen over de functie, schroom dan niet om contact op te nemen met onze Corporate Recruiter, Janneke Roovers. Je kunt haar bereiken via 06-51268879 of janneke.roovers@tatasteeleurope.com. Wil je gelijk solliciteren? Dat kan via de sollicitatiebutton.

Past deze rol niet bij jou, maar ken je wel iemand in jouw netwerk die mogelijk interesse heeft en zou kunnen passen? Stuur deze vacature dan gerust door. We komen graag in contact met die persoon!

Regio:

  • Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Ploegendienst

Secties:

Techniek & Engineering

Vacatureniveau:

MBO-3

Contactpersonen:

Janneke Roovers

Kantooradres:

Souvereinstraat 35 4903 RH Oosterhout

Locatie: