Tata Steel Tubes

Storingsmonteur Elektrotechniek

Wat ga je doen?

De rol van Storingsmonteur Elektrotechniek binnen Tata Steel Tubes is een uitdagende functie. Je draagt de verantwoordelijk over het verhelpen van storingen en preventief onderhouden van de installaties en werk je aan nieuwbouw en uitbreidingswerkzaamheden op elektrotechnisch gebied waarbij je de bedrijfszekerheid en veiligheid weet te waarborgen. Verder ga je aan de slag met het:

  • Verhelpen van storingen in (delen van) de installaties aan de hand van ontvangen meldingen uit productie, zodanig dat werkzaamheden veilig kunnen worden hervat en stagnatie tot een minimum beperkt blijft.
  • Lokaliseren van storingen i.c. storingsoorzaken en uitvoeren van “nood”reparaties.
  • Uitvoeren van periodieke inspecties aan (delen) van elektrotechnische en utility-installaties, zodanig dat onveilige situaties tijdig worden onderkend en correctieve acties ondernomen kunnen worden.
  • Beoordelen staat van onderhoud en uitvoeren van correctief onderhoud.
  • Zorg dragen voor het in goede staat houden van het elektrische meet- en regeltechnische gedeelte van alle installaties als wel inzake van procesautomatisering (PLC-systeem) door het uitvoeren van onderhoud en reparaties
  • Voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden ten behoeve van modificatie-, uitbreidings-, revisie- en nieuwbouwwerkzaamheden zoals aanleggen/aansluiten van kabelnetten, schakelkasten, elektromotoren, e.d. conform in de werkopdrachten vermelde specificaties.

Herken jij jezelf hierin? 

Gezien de technische uitdaging die ons de komende jaren te wachten staan en de nodige verantwoordelijkheid die daar bij komt kijken verwachten wij minimaal een afgeronde MBO 2 opleiding in de richting van Elektrotechniek of vergelijkbaar. Verder ben je: 

  • kundig op het gebied van storing zoeken in PLC (Siemens S7);
  • Zelfstandig en weet je tevens in teamverband goed samen te werken;
  • Analytisch, jij weet bij iedere storing of onderhoud snel tot een conclusie te komen;
  • Pro actieve houding, gericht op verbeteringen van de technische installatie;
  • Stressbestendig, je weet goed om te gaan ad-hoc storingen van machines.

Wat bieden wij jou?

Een hele toffe, uitdagende werkomgeving op het gebied van techniek. Er valt nog zoveel te verbeteren en dat maakt het juist zo tof om als Storingsmonteur Elektrotechniek onderdeel te zijn van The journey to reliability maintenance, een verbeteringstraject die ons richting preventief / predictief onderhoud gaat brengen. Een verdere blik op de arbeidsvoorwaarden:

  • Een jaar contract met in overleg de mogelijkheid om deze op korter termijn om te zetten naar een vast contract
  • Had ik al de uitdagende werkomgeving benoemd?
  • Een basis salaris die tussen de €3260,- en €3746,- bruto per maand (exclusief 24%  ploegentoeslag) zal liggen.
  • Zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen en aanvullende 10 ATV-dagen bij een fulltime dienstverband
  • Pensioenregeling van de metalektro
  • En last but not least, volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden in die technische richting die jij wilt!

Wat is jouw werkomgeving?

Heb jij je wel eens afgevraagd waar de buizen van je verwarming thuis komen?  De kans is groot dat deze geproduceerd zijn door ons!Tata Steel Nederland Tubes B.V. is een producent van stalen gelaste buizen, met vestigingen in Oosterhout, Zwijndrecht en Maastricht. In Oosterhout werken ongeveer 300 mensen. Je komt te werken in een hecht team met je directe collega operators, de teamleider en de productieleider. Iedereen is goed op elkaar ingespeeld, zodat je weet wat je van elkaar kunt verwachten. De buizen worden met vooral geproduceerd op klantspecificatie. Ze kunnen rond, rechthoekig, vierkant of met een speciaal profiel geproduceerd worden en moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. De grootste afzetmarkten zijn de automotive-, bouw / constructie-, agri- en verwarmingssector. Onze buizen zijn ook terug te vinden in hekwerken, machines, stadions, rollerbanen, auto’s (stoelen, chassis), vrachtwagens, etc. en vele andere producten.

 

Solliciteren?

Wij kunnen ons voorstellen dat je vol met vragen zit en graag eerst te weten wilt komen over de functie, schroom dan niet om contact op te nemen met onze Corporate Recruiter, Janneke Roovers. Je kunt haar bereiken via 06-51268879 of janneke.roovers@tatasteeleurope.com. Wil je gelijk solliciteren? Dat kan via de sollicitatiebutton.

Past deze rol niet bij jou, maar ken je wel iemand in jouw netwerk die mogelijk interesse heeft en zou kunnen passen? Stuur deze vacature dan gerust door. We komen graag in contact met die persoon!

Regio:

  • Limburg

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Ploegendienst

Vacatureniveau:

MBO-3

Vestiging:

Maastricht

Contactpersonen:

janneke Roovers

Kantooradres:

Ankerkade 71 6222 NL Maastricht

Locatie: